Најкомплетен систем за резервации преку Интернет

15do3 е првиот онлајн планер за фризерски, козметички, Велнес&СПА центри, како и други салони за убавина во регионот! Развивме едноставен систем со кој на вашите клиенти ќе им бидете достапни 24/7, а на едно место ќе ги имате информациите за сите резервации, клиенти и вработени.

30%
Просечен процентен пораст на обемот на работа на годишна основа.

Кои се придобивките?

Megaphopne 15do3

Полесен и поедноставен пат до нов муштерија

Phone 15do3

Заборавете на тетратките и тефтерите! Со дигиталното доба, сè префрламе на Интернет и телефон. Добијте ги вашите известувања, резервации и сè друго директно на вашиот телефон.

Clock 15do3

Времето е пари! Брзо пребарување за резервации

Интуитивен планер
Нашиот планер обезбедува преглед на резервациите на дневна, неделна или месечна основа. Сите резервации се наоѓаат на едно централизирано место, што спречува транскрипција, губење или заборавање. Распоредот нуди можност за прегледување резервации за еден или повеќе вработени за посакуваниот временски период.
15do3 planer
Приватна статистика
Број на пристигнувања и пропуштени термини, број на третмани и услуги, прегледи на салони, клиенти ... сите на едно централизирано место.
15do3 planer
Смени
Управувајте со смените на вработените со неколку кликања. Ако смените се менуваат секоја недела, по првиот избор на смени, нашиот алгоритам поставува смени за вас, така што ќе можете целосно да се посветите на работата.
15do3 planer
Попусти
Системот 15do3 го олеснува управувањето со попустите. Еднодневни попусти или промоции, попусти за подолги или пократки периоди или слични промоции може да се додадат преку платформата 15do3 во неколку чекори. Секој салон што нуди попусти ќе се промовира на почетната страница на системот 15do3, како и во пребарувањето.
15do3 planer

Опции и пакети

Сребрен Златен Платинeст Платинeст+
1780 den 3200 den 4300 den PO DOGOVORU
Интернет планер
Онлајн резервации со термини за слободно време
Автоматски пополнете слободни работни места
Одмори и празници
Клиент аналитички картички
Историја на третман со клиенти
Долгорочни попусти
Краткорочни попусти
Нема ограничување на бројот на третмани
Поддомен на салони(на пр.. pronails.15do3.mk
Профил на салони - мини веб-страница
Галерија за деловни фотографии
Брендови што се користат во салон
Беџови
Покажи салон на карта 15do3
Прикажување на салони во околината
Работнички смени
Месечни и дневни извештаи
Известување за е-пошта
SMS известувања **
Известувања за Viber ***
Омилен салон
Максимален број на вработени
до 3 до 5 до 10 повеќе од 20
Попусти
до 5 месечно до 10 месечно без ограничувања без ограничувања
Албуми за услуги *
до 2 до 4 без ограничувања без ограничувања
Професионална поддршка (9-17h)
Професионална поддршка (24/7)
Образование на вработените ****
1780 den 3200 den 4300 den ПО ДОГОВОР

* Албумите можат да се купат - цена по барање

** SMS известувања - Испратени само до нерегистрирани членови. Број на пораки на фер основа - до 50 пораки месечно - опција за купување на пакети по барање

*** Известувања за Viber - само за регистрирани членови

**** Едукација на вработените - бесплатно за најмногу 5 вработени во простории од 15до3 - само за партнери кои потпишуваат договор за 6 месеци или повеќе.
**** Можноста за обука за други пакети и поголем број вработени со закажувањеСпособност да се комбинираат различни услуги од различни пакети по договор по барање.